Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ta’im Vissaus heeft de Beste Noviteit 2023 op de Vakbeurs Foodspecialiteiten

Ta’im Vissaus heeft de Beste Noviteit 2023 op de Vakbeurs Foodspecialiteiten

Wat een geweldige start van de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten! Op de eerste dag viel er meteen iets te vieren, want Ta’im Vissaus werd uitgeroepen tot de Beste Noviteit van 2023. De vakkundige jury was unaniem in hun beslissing en het is duidelijk waarom. “Deze innovatie heeft echt indruk weten te maken, hij leunt op een oeroude traditie. Vissauzen vormen al eeuwen de basis als garum. Een product van Nederlandse vis uit de Noordzee van mooie kwaliteit en smaak die werkelijk alle juryleden heeft overtuigd. Er zijn nu vier smaken en ze zijn nog bezig met nieuwe smaken waaronder een vegan variant. Een klein bedrijf, geweldige starters, in de culinaire keuken inmiddels als gespot door grote chefs”, aldus Felix Wilbrink.

Een deskundige vakjury, onder leiding van culinair journalist Felix Wilbrink, heeft alle inzendingen beoordeeld. En niet alleen op smaak, maar ook op originaliteit, nieuwswaarde en meer! Met een team van ervaren foodspecialisten zoals Henri Stoffelsen en Piet Renkema aan zijn zijde, is er geen twijfel over mogelijk dat de winnaars stuk voor stuk prachtige producten zijn.

Ook kan de ‘Felix Wilbrink prijs’ dit jaar niet ontbreken. Deze speciale prijs voor het product waar iedereen blij van wordt, is uitgereikt aan Paul van Trigt met het boek Worst – Vleeswaren – Specialiteiten. Iedere slager die in Nederland een vraag stelt, stelt deze uiteindelijk aan Paul van Trigt, want hij weet alles van vlees. Dit boek is een naslagwerk voor de charcuterie-verkoper. Een boek voor de winkelier maar zeker ook voor de klant. Eigenlijk kijk je er met zijn tweeën in om te zien wat de kwaliteit is van het product dat jij op dat moment wilt kopen.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten wordt georganiseerd door Stichting Foodspecialiteiten Nederland, die zich richt op het bevorderen van kwaliteit en het ontdekken van nieuwe markten voor winkeliers in de foodspecialiteitenbranche.

Voor meer informatie kun je terecht op www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl.

Foto uitreiking Beste Noviteit 2023

Van links naar rechts: Pieter Kaptein (Holland Diamond Fish, producent van Ta’im Vissaus), jury-voorzitter Felix Wilbrink, Paul van Trigt (auteur ‘Worst – Vleeswaren – Specialiteiten’) en juryleden Piet Renkema en Henri Stoffelsen.

Chat openen
Hallo,
Waar kunnen we je mee helpen ?