Zoek
Sluit dit zoekvak.

Support

Verzending en Bezorging

Alle producten die je ziet in onze webwinkel zijn direct leverbaar. Als een bepaald product niet meer op voorraad is, vermelden we dat erbij. Het kan voorkomen dat jouw gekozen product niet meer leverbaar is als een andere consument bezig is met het afronden van een bestelling met hetzelfde product.

Tijdens het bestelproces kun je er ook voor kiezen om je bestelling bij een van de genoemde afhaalpunten te laten bezorgen. Dit is handig als je van tevoren al weet dat je niet thuis zult zijn! Je kunt ook het gewenste afhaalpunt zelf kiezen.

Bekijk de status van je bestelling We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Klik hier om de status van je bestelling te bekijken.

Verzending

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening vanaf een bestelling ter waarde van minimaal 40 euro (Nederland). Bij een bestelling onder de 40 euro worden de verzendkosten bij de bestelling weergegeven. Je kunt ervoor kiezen om de bestelling op een door jou gekozen adres te laten bezorgen of om het pakketje bij een door jou gekozen DPD afhaalpunt op te halen.

Bezorging binnen 2 werkdagen

Als je de bestelling – inclusief betaling – hebt geplaatst, wordt deze binnen 2 werkdagen door DPD afgeleverd.

Afhalen bij DPD afhaalpunt

Tijdens het bestelproces kun je er ook voor kiezen om je bestelling bij een van de DPD afhaalpunten te laten bezorgen. Dit is handig als je van tevoren al weet dat je niet thuis zult zijn! Je kunt ook het gewenste afhaalpunt zelf kiezen.

Bekijk de status van je bestelling

We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Klik hier om de status van je bestelling te bekijken.

Chat openen
Hallo,
Waar kunnen we je mee helpen ?