Nasi Goreng

Lekkere nasi met kip
Nasi goreng met Ta’im vissaus

Ingrediënten

  • 250 gr rijst (gekookt in zout water en reeds afgekoeld) 
  • 400 gr nasi roerbakgroenten; witte kool, wortel, prei en taugé 
  • 1 rode peper, fijngesneden 
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden 
  • 1 cm vers geraspte gember 
  • +/- 5 eetlepels Ta’im ketjap 
  • olie om in te bakken 

 

Bereidingswijze

  1. Breng de afgekoelde rijst op smaak met 4 eetlepels Ta’im ketjap. 
  2. Verhit wat olie in een wok en fruit de ui samen met de knoflook en rode peper. 
  3. Doe de roerbakgroenten + gember erbij, bak enkele minuten totdat de groenten zacht zijn.  
  4. Voeg de rijst toe, meng alles goed door. 
  5. Breng verder op smaak met Ta’im ketjap. 

 

  • Lekker in combinatie met Ajam ketjap. 
  • Serveer met gebakken ei, gefrituurde uitjes, chilisaus, augurk & kroepoek. 
  • Ook lekker om wat runderrookvlees of gerookte spekreepjes mee te bakken. 

Dit recept bevat ajam ketjap, het recept hiervan kun je vinden via deze link.  

 

 Beschrijving

Ontdek de aroma van nasi goreng met Ta’im vissaus, een explosie van smaak die je direct smaak geeft! Deze gebakken rijst, verrijkt met de hartige umami van Ta’im vissaus, combineert malse kip, knapperige groenten en perfect gekruide aroma’s voor een onvergetelijke maaltijd. Makkelijk te bereiden en ideaal voor elke dag, deze nasi goreng tilt je kookkunsten naar een hoger niveau. Verras je familie of gasten met Nasi goreng met Ta’im vissaus en geniet van een authentieke, smaakvolle ervaring!

 

 

Eet Smakelijk!