Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ta’im vissaus marinade

Een smaakvolle marinade die ook als dipsaus te gebruiken is.

Ingrediënten

  • 4 limoenbladeren
  • 2 stengels citroengras (bij voorkeur diepgevroren)
  • 3 tenen knoflook
  • sap en rasp van 1 limoen
  • 100 ml chilisaus (naar keuze)
  • 2 ½ eetlepel Ta’im vissaus

Bereidingswijze

  1. Haal de nerf uit het midden van de limoenbladeren en snijd ze fijn.
  2. Rasp het citroengras en daarna de limoen, pers de limoen uit.
  3. Snijd de knoflooktenen zo klein mogelijk.
  4. Doe alle ingrediënten bij elkaar en de marinade is klaar voor gebruik.

 

  • Ook lekker om een hele kip mee te marineren.

Doe deze in een ovenschaal samen met 500 gram aardappelpartjes en laat dit minimaal een uur garen op 180 ⁰C.

Serveer met eigengemaakte knoflooksaus:

150 ml mayonaise mengen met 2 tenen geraspte knoflook.

Eet Smakelijk!

Chat openen
Hallo,
Waar kunnen we je mee helpen ?